fbpx

greaseproof paper | wrappapper

Grease paper med hög kvalité

Greaseproof paper är ett tunt wrappapper som är perfekt för att packa in livsmedel. Det är gjort för att stå emot fett och olja det håller maten fräsch och ger en professionell presentation vid servering. Vi erbjuder wrappappret i den storleken du vill ha, med eller utan tryck och vi kan även hjälpa dig att designa egna som passar dina specifika behov och önskemål. Med vårt breda sortiment  och expertis inom området kan du känna dig trygg med att du hittar det bästa greaseproof pappret hos oss.

greaseproof paper tryck med vår standardlogga

Storlekar gearseproof paper

Vi på smartförpackning arbetar nära med våra producenter för att garantera en hög kvalitet och ett brett utbud av storlekar och varianter. Utöver våra standardprodukter kan vi också göra wrappapper efter dina specifika önskemål, inklusive anpassad design, form, färg och kvalitet. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vårt utbud och hur vi kan hjälpa er.

Material greaseproof paper

Det är viktigt att maten du serverar hålls hygienisk och fräsch under en längre tid. Våra wrappapper är gjorda på högkvalitativ pappa som är fetthärdig och komposterbar. Du kan välja mellan flera olika färger såsom vitt, brunt, svart och färgat utförande som är halvtransparent. Utifrån livsmedelsverkets riktlinjer så är alla färger vattenbaserade.

Tryck greaseproof paper

Det blir allt viktigare att synas, att konstant påminna dina kunder om att ditt företag finns. Det går att beställa våra greaseproof paper  med eller utan tryck. Välja mellan enfärgstryck 25%, upp till 4 -färgstryck med 100% täckning. Önskar du din egen design för att matcha och lyfta fram företagets varumärke kan vi hjälpa dig. Vi kan även tag fram designer som passar just ditt företag.  Höra av dig så hjälper vi er.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får kring våra wrappapper av mat. Saknar ni någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vad kostar greaseproof paper?

Priset på våra produkter varierar beroende på antal, pappens tjocklek, variant och vilken typ av tryck som önskas. I och med att det finns så många alternativ så görs offert för varje enskilt bolags behov när det kommer till specialbeställningar. Standardsortimentet finns alltid tillgängligt att beställa från, priserna finner du i shopen. Genom att minimera administrationen och ha en stark relation med våra producenter kan vi pressa priserna utan att få sämre kvalité på våra produkter. Vi undviker mellanhänder i vår process vilket ger oss möjlighet att påverka utformning och kvalitet själva.

Vad har ni för leveranstid?

 Vår leveranstid varierar beroende på om det är standardsortimentet eller egentryck. Standardutbudet kan vi oftast leverera på någon vecka om du blir ny kund hos oss medan egendesignade wrappapper har en leveranstid mellan 6-8 veckor.

Vilka storlekar av greaseproof paper finns?

Vårt greaseproof paper trycks ut på stora rullar och kapas sedan efter angivna mått, detta möjliggör att du kan få wrappappret i exakt den storleken du vill ha. Så länge våra maskiner är breda nog så kan du i princip få det du vill ha. Mindre variantern på 10×12 till stora på 80×125 finnas tillgängligt i vårt standardsortiment med kortare leveranstid. Det finns även möjlighet att skräddarsy och designa din egen förpackning efter just dina behov.

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

  • Greaseproof paper 10×12
  • Greaseproof paper  33×33
  • Greaseproof paper  80×125
  • Greaseproof paper 500×750

 

 

Kan man få Greaseproof paper med eget tryck?

Hos oss är valmöjligheterna många, välj  wrappapper med eller utan tryck i olika färger och former. Vill du sticka ut från mängden kan du designa ditt egna som passar till ditt varumärke eller tag hjälp av oss att hitta något som passar dig. Kontakta oss redan idag om du har några frågor eller funderingar.

Wrappapper eget tryck möjligheter

greaseproof paper| wrappapper

Designa ditt egna greaseproof paper

Genom att använda din logotyp eller grafiska profil på vårt wrappapper kan du dra fördel av att skapa ett sammanhängande varumärkesintryck för dina kunder. Öka igenkänningsfaktorn, stärka varumärkets identitet och få ett högre förtroende från dina kunder. Vårt wrappapper kommer i en mängd olika storlekar och kvaliteter, så vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förstärka ditt varumärke med vårt wrappapper.

wrappapper tryck smartförpacknings standardtryck

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB