erbjudande ikon på kampanj

Kampanjer

Välkommen till vår kampanjsida! Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för att möta dina behov för att förpacka och servera mat och dryck för takeout och catering. Oavsett om du driver en restaurang, kafé, matbil eller fabrikerar mat, har vi allt du behöver för att presentera din mat på ett attraktivt och praktiskt sätt. Sätt din logotyp på förpackningarna för att öka synlighet hos kunder eller gör egna designer för att det ska passa in i företagets grafiska profil. Utforska vårt sortiment idag och kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt förpackningar för dina behov.

Missa aldrig våra kampanjer!

6 + 15 =

Första gången!

Kampanjer är ett perfekt tillfälle att fånga de bästa erbjudandena och spara pengar på de produkter du ändå tänkt köpa. Eller passa på att prova nya produkter som du annars kanske inte skulle ha provat.

Våra kampanjer är begränsade till en viss tidsperiod, så se till att passa på att handla under den aktuella kampanjen för att dra nytta av våra bästa erbjudanden. Låt oss hjälpa dig att göra din nästa takeaway-upplevelse till den bästa möjliga!

nyhetsbrev

Få erbjudanden direkt i inkorgen

Missa inte några av våra bästa erbjudanden och kampanjer, anmäla dig till vårt nyhetsbrev! Som prenumerant får du exklusiv tillgång till de senaste erbjudandena, nyheterna och tipsen direkt till din inkorg. Du kan när som helst avbryta din prenumeration om du inte längre är intresserad. Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om våra produkter och erbjudanden, vilket innebär att du kan spara pengar och tid samtidigt som du håller dig informerad om det senaste inom takeaway-förpackningar och tillbehör. Så vad väntar du på? Registrera dig nu och ta del av våra fantastiska erbjudanden direkt till din inkorg!

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00