fbpx

Bärkassar i papp | pappkasse

Bärkassar i kvalitetspapp

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa bärkassar i papp som garanterat kommer att göra både dig och ditt företag nöjda. Våra pappkassar är godkända för livsmedel och tillverkade av tjockt papper som ger dem en robust känsla. Du kan välja att skapa din egen unika design för att marknadsföra ditt varumärke på ett effektivt sätt. Om du inte har en egen profil kan vi hjälpa dig med både design och idéer. Våra miljövänliga pappkassar kommer att hålla dina produkter fräscha och skydda dem på ett hållbart sätt. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta pappkassen för ditt företag.

Bärkasse i papp med smartförpacknings logotyp

Storlekar bärkassar i papp

Vi specialiserar oss på att erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa pappkassar. Vi samarbetar nära med våra producenter och kan därför erbjuda ett brett utbud av storlekar och varianter som möter dina specifika krav. Våra bärkassar i papp kan göras helt efter dina önskemål med färg, design, form och kvalitet. Vill du veta mer så kontakta oss redan idag så berättar vi gärna om hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta papperspåsen för dina behov!

Material bärkassar i papp

För oss är kvalié viktigt, vi använder oss därför av korrugerat kraftpapper av exceptionell kvalitet för att tillverka våra papperskassar. Materialet är till 100% livsmedelssäkert och tillverkat av nyfiber, vilket ger påsarna maximala värmebevarande egenskaper. Vi erbjuder påsarna i olika färger, inklusive vitt, brunt, svart och färgat utförande. För att värna om miljön i den mån vi kan så  är  alla våra papperspåsar FSC-märkta.  

 

Tryck bärkassar i papp

Våra bärkassar i papp går att beställa med eller utan tryck. Tag ditt företag till nästa nivå genom en professionell och personlig design eller branding på dina produkter. Du kan enkelt skicka över dina filer eller låta oss hjälpa dig att ta fram en ny anpassad profil som lyfter ditt varumärke. Det går att välja mellan enfärgstryck med 25% täckning eller upp till fyrfärgstryck med 100% täckning. Alla färger är vattenbaserade och uppfyller riktlinjerna från Livsmedelsverket.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara så gott det går på det vanligaste frågorna vi får om våra bärpåsar i papp. Då vårt utbud är såpass stort och brett med faktorer som  om du vill ha med eller utan tryck eller handtag, vilken storlek och tjocklek på pappen samt antalet du vill beställa så är det svårt att ge exakta siffror. Saknar du någon information kan du enkelt ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Vad kostar bärpåsar i papp?

Vi anpassar våra priser efter kvantitet, tjocklek och pappvariant samt önskad typ av tryck. Vi får ofta frågan om hur vi lyckas hålla en hög kvalitet samtidigt som våra priser är konkurrenskraftiga. Det beror på att vi har minimal administration och starka relationer med våra producenter, vilket gör att vi kan pressa priserna utan att tumma på pappens tjocklek eller tryckets kvalitet. Vi undviker mellanhänder i våra processer vilket ger oss kontroll över utformning och kvalitet.

Vad har ni för leveranstid?

Beroende på om beställningen är i vårt standardsortiment, egendesignade eller specialstorlekar så varierar leveranstiden. Produkter i vårt standardsortiment kan vi ofta skicka på någon vecka. För egendesignade påsar och special mått ligger leveranstiden mellan 6-8 veckor beroende på typ och kvalité.

Vilka storlekar av bärpåsar i papp finns det?

Vi har allt ifrån små bärkassar för de minsta produkterna till stor för de största produktern. I vårt standardsortiment har vi de vanligaste storlekarna som våra kunder beställer, detta för att de snabbt ska kunna få de levererade om de någon gång krisar i lagret. I och med att du kan beställa en pappkasse i den storleken och designen du vill ha så finns inga min eller maxstorlekar, det som kan komma att begränsa är vad maskinerna klarar av.  Du kan också välja vilken typ av handtag du vill ha på din pappkasse tvinnade, platta eller inga alls.

Nedan är några exempel på storlekar i vårt standardsortimentet: 

 • Pappkasse 18x10x23
 • Pappkasse 27x17x32,5
 • Pappkasse 32x12x32
 • Pappkasse 35x18x29
 • Pappkasse 36,5x33x32

   

   

  Kan man få en Papperspåse med eget tryck?

  Då valmöjligheterna hos oss är stora så är det du som sätter gränsen. Du kan beställa bärpåsar i papp med eller utan tryck i olika färg, diverse form och tjocklek samt med eller utan handtag. Önskar du en pappkasse med egen design anpassade till ditt varumärke så hjälper vi dig gärna hela vägen från idé till färdig produkt. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

  takeaway påse papp med eget tryck

  Bärpåse i papp | pappkasse

  Designa din egen bärpåse i papp

  Vi på smartförpackning strävar efter att erbjuda högkvalitativa bärkassar i papp som är både funktionella och attraktiva för kunden. Vi  tror att förpackningar är mer än bara en produkt – de är en viktig del av ditt företags varumärke. Våra förpackningar är tillverkade av robust och hållbart papper som är godkänt för livsmedel. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar, format och tjocklekar så att du kan hitta en förpackning som passar dina behov. Genom våra starka relationer med leverantörer har vi möjlighet att erbjuda unikt tryck eller utseende som hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna och öka igenkänningen för ditt varumärke. Vi kan tillsammans med dig ta fram en förpackningsdesign som passar din restaurang perfekt och förstärker ditt varumärke på ett sätt som är unikt för din verksamhet. Vi kan hjälpa till med att ta fram idéer och skisser så att du kan se hur din förpackning kommer att se ut innan du bestämmer dig för att trycka den.

   Med våra högkvalitativa pappkassar kan du vara säker på att dina produkter är säkra och fräscha när kunden tar med sig dem hem, samtidigt som de marknadsför ditt varumärke påvägen. Kontakta oss idag så berättar vi mer om utbud och möjligheter.

  bärpåse i papp med smartförpacknings logotyp

  Se alla våra produkter

  Få rabatt, se våra kampanjer

  Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

  Smartförpackning

  Gjutegården 194
  436 45 Askim
  Mån-fre 08:00-17:00

   

  Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB