Hamburgerbox | Kartong för hamburgare

Hamburgerbox i kvalitetspapp

Hamburgerbox som kan får med eller utan tryck. Förpackningarna är godkända för livsmedel och är av högsta kvalité.  Pappen är tjock och ger boxen en robust känsla. Vill man finns möjligheterna att designa sin egen hamburgerbox för at lyfta sitt eget varumärka och göra restaurangen mer unik. Har ni ingen egen profil kan vi hjälpa er med både desin och tankar.

Storlekar hamburgerbox

Med vårt stora utbud och nära samarbete med producenter av förpackningar för take-away har vi möjlighet att erbjuda de flesta storlekar och varianter av boxar för take away. Förpackningar kan tas fram helt enligt era önskemål men design, form, färg och kvalitet som möter era krav.  Hör av er så berättar vi mer om hur vi kan möta era önskemål.

Material Hamburgerbox

Våra hamburgerboxar är tillverkade av korrugerat kraftpapper med exceptionell kvalitet. Materialet är 100% livsmedelssäkert och gjord av av nyfiber för maximera värmebevarande egenskaper. Kartongerna går att få i vitt, brunt, svart eller färgat utförande. Vi använder 100% kraftliner  enligt 115KL/112FL/115KL

 

Tryck hamburgerbox

Det är möjligt att beställa boxar med eller utan tryck . Önskar ni er egen design eller branding går det bra att skicka över filer eller så kan vi hjälpa er att ta fram ny anpassad profil som lyfter ert varumärke. Vi erbjuder enfärgstryck 25%, upp till 4 -färgstryck med 100% täckning.  Alla färger är vattenbaserade uifrån livsmedelsverkets riktlinjer.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får kring våra boxar för hamburgare. Saknar ni någon information när det bara ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vad kostar hamburgerboxar?

Priserna varierar beroende på kvantitet, tjocklek och variant av papp och vilken typ av tryck som önskas. Vi får många gånger frågan  hur vi kan hålla vår låga prisbild trots vår höga kvalité. Genom minimal administration och starka relationer till våra producenter kan vi pressa priserna utan att tumma på tjocklek på papp eller kvalité på tryck. Vi undviker mellanhänder i våra processer vilket också gör att vi själva kan vara med och påverka utformning och kvalité.

Vad har ni för leveranstid?

 Beställningar av  hamburgerförpackningar i standardsortimentet levererar vi ofta på någon vecka om du blir ny kund hos oss. Önskar man designade boxar för hamburgare och produkter med egna tryck och design är leveranstiderna 6-8 veckor beroende på typ och kvalité.

Vilka storlekar av hamburgerboxar finns?

Det finns ett stort utbud av storlekar på hamburgerboxar Allt ifrån mindre förpackningar på 12x12x8 till stora förpackningar på 18x18x8. Vi har allt från det minsta till hamburgerkartonger med plats för pommes och tillbehör. Vi kan erbjuda de flesta storlekar och det finns även möjlighet att skräddarsy och designa sin egen förpackning 

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

 

 • Hamburgerbox 12x12x8
 • Hamburgerbox 15x15x8
 • Hamburgerbox 16x16x8
 • Hamburgerbox 18x18x8
 • Hamburger- & pommesfritesbox 16X10X8
 • Hamburger- & pommesfritesbox 19X11X8 

   

   

  Kan man få hamburgeboxen med eget tryck?

  Hos oss är valmöjligheterna stora. Det går att beställa förpackningar med eller utan tryck i olika färg i variendde form och tjocklek. Önskar du en förpackning för hamburgare med egen design anpassade till ditt varumärke så hjälper vi dig hela vägen från idé till färdig produkt. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

  hamburgebox tryck smartförpackning vit med svart tryck

  Hamburgebox| Förpackning hamburgare

  Designa din egen hamburgerbox

  Ett stor variation av olika storlekar, format och tjocklek på takeaway-kartong för hamburgare i kombination med starka relationer till våra leverantörer gör att vi möjligheten att erbjuda förpackningar med unikt tryck eller utseende. Vill ni förstärka ert eget varumärke och synas extra mycket hjälper vi er att designa och ta fram ett utseende och känsla en som passar er restaurang.  Tillsammans tar vi fram er egen förpackning.

  hamburgelåda eget tryck smartförpackning standardlogotyp

  Se alla våra produkter

  Få rabatt, se våra kampanjer

  Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

  Smartförpackning

  Gjutegården 194
  436 45 Askim
  Mån-fre 08:00-17:00