fbpx

Hamburgerpapper | ficka för hamburgare

Hamburgerficka i kvalitetpapper

Våra hamburgerfickor är mer än bara förpackning; de är en del av upplevelsen. Med deras smarta design och användarvänlighet gör de det enkelt att njuta av saftiga hamburgare och andra godsaker utan kladd eller spill. Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra hamburgerfickor kan förbättra din matupplevelse och förenkla serveringen, oavsett om du driver en restaurang, food truck eller serverar grillad mat på ett evenemang. Smidiga, funktionella och stilfulla – det är så vi vill att våra hamburgerfickor skall upplevas. 

Storlekar hamburgerficka

Oavsett om du så serverar en klassisk cheeseburgare eller en rejäl dubbel/trippelburgare, har vi en förpackning, fickor och hamburgerpapper som passar perfekt. Med vårt stora utbud,  kreativa design  och erfarnhet av take-away har vi möjlighet att erbjuda de flesta storlekar och varianter. Hör gärna av dig för mer information.

Material Hamburgerficka

Våra hamburgerfickor ar tillverkade med högkvalitativt halvtransparent papper som är fetthärdigt och komposterbart för att främja en hållbar miljö. Vi följer strikta riktlinjer från livsmedelsmyndigheter och använder enbart vattenbaserade färger för att säkerställa att våra hamburgerfickor är helt säkra att använda med livsmedel.

Tryck hamburgerficka

Du har alternativet att beställa våra fickor med eller utan tryck. Om du önskar skapa din egen unika design eller välja från vårt standardsortiment. Våra tryckalternativ inkluderar enfärgstryck med upp till 25% täckning eller fyrfärgstryck med fullständig täckning upp till 100%. För att säkerställa att alla färger uppfyller de strikta riktlinje

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Vi strävar vi efter att tillhandahålla omfattande svar på de mest återkommande frågorna gällande våra hamburgerfickor och våra tjänster. Genom att utforska vår FAQ-sektion kan du enkelt och snabbt finna svar på de vanligaste frågorna och få en tydligare förståelse av vårt utbud.

Vi förstår att när det gäller förpackningar är det viktigt att ha tillgång till all nödvändig information för att kunna fatta de bästa besluten för ditt företag. Om du inte finner de svar du söker i FAQ-sektionen, står vårt kundtjänstteam alltid redo att assistera dig. Vi arbetar hårt för att göra din erfarenhet så smidig och informativ som möjligt när du utforskar vårt sortiment av hamburgerfickor och andra förpackningslösningar.

Vad kostar hamburgerfickor?

Priset på våra hamburgerfickor varierar beroende på flera faktorer, inklusive storlek, mängd och eventuell anpassning. För att få en exakt prisuppgift och offert, ber vi dig att kontakta oss direkt. Vi är mer än glada att hjälpa dig att hitta den bästa förpackningslösningen som passar din budget och dina specifika behov.

Vi har nära kontakt med vår leverantör och har undvikt mellanhänder för att kunna ge så bra priser som möjligt. Det ger oss också större möjligheter till att påverka utformning och kvalité.

Vad har ni för leveranstid?

Leveranstiden för våra hamburgerfickor kan variera beroende på flera faktorer, inklusive produkttyp, beställningsmängd och eventuell anpassning. För att ge dig en generell uppfattning om vad du kan förvänta dig:

 1. Standardsortiment: Om du väljer en produkt från vårt standardsortiment, som inte kräver särskild anpassning, är leveranstiden oftast kortare. Normalt kan du förvänta dig att få dina hamburgerfickor inom 3-7 arbetsdagar, beroende på din plats och den aktuella arbetsbelastningen.
 2. Egendesignade eller Anpassade Produkter: Om du behöver egendesignade eller specialanpassade hamburgerfickor kan leveranstiden vara längre. Detta beror på den extra tid som krävs för att skapa och trycka dina unika förpackningar. Vanligtvis tar det mellan 6-8 veckor att producera och leverera sådana specialanpassade beställningar.

Det är viktigt att notera att dessa tidsramar är ungefärliga och kan variera beroende på faktorer som säsong, efterfrågan och produktionsschema. För att få en exakt uppskattning av leveranstiden för din specifika beställning rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt. Vårt team är redo att ge dig detaljerad information och hjälpa dig att planera din beställning så att du får dina hamburgerfickor i tid för dina behov. Vi strävar alltid efter att göra leveransen så smidig och punktlig som möjligt för att säkerställa din fulla tillfredsställelse.

Vilka storlekar av hamburgerfickor finns?

Vi erbjuder hamburgerfickor i flera olika storlekar för att passa olika typer av hamburgare och portioner. Här är några av de vanligaste storlekarna:

 1. Hamburgerficka Standardstorlek: Denna storlek passar perfekt för en klassisk cheeseburger eller en standardhamburgare. Den vanligaste dimensionen är cirka 12×12 cm.
 2. Hamburgerficka Mellanstorlek: För större hamburgare eller för dem som vill ha lite extra utrymme, erbjuder vi mellanstora hamburgerfickor som vanligtvis är ungefär 14×14 cm.
 3. Hamburgerficka Större storlek: För rejäla dubbelburgare eller specialburgare finns större storlekar som kan vara upp till 16×16 cm eller mer.

Dessa är några exempel på de vanligaste storlekarna, men vi kan också erbjuda anpassade storlekar och former beroende på dina specifika behov. Vårt mål är att ge dig flexibilitet och mångsidighet när det kommer till hamburgerfickor så att du kan servera dina hamburgare precis som du vill. Om du har särskilda storlekskrav är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta storleken för din verksamhet.

   

   

  Kan man få hamburgeboxen med eget tryck?

  Självklart! Vi erbjuder möjligheten att få hamburgerfickor med eget tryck, så att du kan anpassa dem med din logotyp, varumärkesfärger eller design för att ge din verksamhet en unik prägel. Hos oss är valmöjligheterna stora. Du väljer om du vill beställa förpackningar med eller utan tryck i olika färg i variendde form och tjocklek. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till färdig produkt. Tag kontakt med oss så berättar vi mer.

  SM i burgare

  Hamburgerpapp design| Hamburgerficka tryck

  Designa din egen hamburgerficka

  Möjligheten att göra din egen design på hamburgerfickorna är en fantastisk möjlighet att ge ditt varumärke eller din restaurang en distinkt och minnesvärd identitet. Med egna designalternativ på hamburgerfickor kan du ta kontroll över varje detalj och skapa förpackningar som inte bara är praktiska utan också visuellt imponerande.

  Vår process för att göra din egen design är enkel och tillgänglig för alla. Du kan börja med att välja färger som harmonierar med din varumärkespalett och sedan inkludera din logotyp eller andra grafiska element som representerar din verksamhet på ett unikt sätt. Möjligheterna är praktiskt taget oändliga när det kommer till design – du kan experimentera med former, mönster och text för att skapa en förpackning som verkligen sticker ut.

  Vi förstår att det inte alltid är enkelt att ta fram en design själv, och därför är vårt team här för att hjälpa dig. Om du har en klar vision kan vi hjälpa dig att förverkliga den, och om du behöver kreativ vägledning är vi mer än glada att erbjuda våra designkunskaper för att skapa den perfekta tryckdesignen för dina hamburgerfickor.

  Det bästa av allt är att när du använder din egen design på hamburgerfickorna är du inte bara skaparen av praktiska förpackningar utan också en ambassadör för ditt varumärke. Dina kunder kommer att känna igen din mat direkt och associera den med den unika förpackningen som du har skapat. Det är ett kraftfullt sätt att bygga varumärkesigenkänning och lojalitet samtidigt som du ger din verksamhet en professionell touch.

  Så varför nöja dig med standard när du kan göra dina hamburgerfickor helt dina egna? Kontakta oss idag för att börja skapa dina egna unika designade hamburgerfickor och ta ditt varumärke till nästa nivå. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att skapa förpackningar som inte bara skyddar din mat utan också stärker din företagsidentitet.

  produkt egen design rita

  Se alla våra produkter

  Få rabatt, se våra kampanjer

  Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

  Smartförpackning

  Gjutegården 194
  436 45 Askim
  Mån-fre 08:00-17:00

   

  Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB