fbpx

Smörgåspapper | wrappapper

Smörgåspapper med hög kvalité

Packa in livsmedel i ett högkvalitets smörgåspapper som håller maten hygienisk och fräsch och som är gjord för att stå emot fett och olja. Använd det till servering eller takeaway för att ge det en professionell finish. Välj själv vilken storlek du vill ha som passar för just det du erbjuder. Du kan även beställa med eller utan tryck, vi kan även hjälpa dig att designa egna som passar dina specifika behov och önskemål. Med vårt breda sortiment  och expertis inom området kan du känna dig trygg med att du hittar det bästa hos oss.

wrappapper logotyp brun smartförpackning

Storlekar smörgåspapper

Vi på Smartförpackning har ett nära samarbeta med våra producenter för att leverera högkvalitativa produkter som uppfyller de behov och krav som du som kund kan tänkas ha. Vi erbjuder ett brett sortiment av storlekar och varianter i vårt standardsortiment med möjlighet att fritt välja storlek som passar just dig och ditt företag bäst. Kontakta oss idag för mer information.

Material smörgåspapper

Vi förstår hur viktigt det är att maten som serveras hålls hygienisk och fräsch under en längre tid. Därför är våra wrappapper gjorda av högkvalitativt halvtransparent papper som är fetthärdigt och komposterbart för bidra till en hållbar miljö. Vi följer livsmedelsverkets riktlinjer och använder endast vattenbaserade färger för att säkerställa att våra wrappapper är säkra för användning med livsmedel.

Tryck smörgåspapper

Vi på Smartförpackning erbjuder möjligheten att skapa personliga och skräddarsydda wrappapper med eller utan tryck. Välj mellan enfärgstryck med en täckning på 25% till fyrfärgstryck med en täckning på 100%. Om du vill ha en specifik design för att matcha och lyfta fram ditt företags varumärke kan vi hjälpa dig med det. Tveka inte att höra av dig till oss för om du har några frågor eller funderingar.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan kan du få svar på de vanligaste frågorna som vi får om var wrappapper. Saknar du någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Vad kostar smörgåspapper?

 Genom att ha en nära relation med våra producenter och minimera administrationen kan vi pressa priserna på våra produkter utan att kompromissa med kvaliteten. Vi undviker också att använda mellanhänder i vår process, vilket ger oss fullständig kontroll över utformning och kvalitet av våra produkter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Du hittar ett brett utbud av produkter med olika tjocklek, varianter och tryckalternativ. Priserna på våra produkter varierar beroende på varje kunds specifika behov. Vårt standardsortiment av produkter finns alltid tillgängligt för beställning, och priserna för dessa går att hitta i vår webbshop.

Tveka inte att kontakta oss för att få en offert för dina behov eller för att lära dig mer om vårt utbud av produkter och tjänster. Vi ser fram emot att samarbeta med dig.

Vad har ni för leveranstid?

Beroende på om det är beställning från vårt standardsortiment eller egendesignade wrappapper så varierar leveranstiden. Standardutbudet kan vi oftast leverera på någon vecka om du blir ny kund hos oss medan egendesignade wrappapper har en leveranstid mellan 6-8 veckor.

Vilka storlekar av smörgåspapper finns?

Vårt wrappapper trycks ut på stora rullar och kapas sedan efter angivna mått, detta möjliggör att du kan få det i exakt den storleken du vill ha. Förutsatt att våra maskiner är breda nog. Hos oss kan du få tag på mindre varianter från 10×12 till stora på 80×125 i vårt standardsortiment som kommer ha kortare leveranstid. Utöver standardsortimentet kan du även skräddarsy och designa din egen förpackning efter just dina behov.

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

  • Smörgåspapper 10×12
  • Smörgåspapper 33×33
  • Smörgåspapper 80×125
  • Smörgåspapper 500×750

 

 

Kan man få smörgåspapper med eget tryck?

Självklart kan du få eget tryck på våra wrappapper, hos oss är valmöjligheterna många. Du kan välja mellan olika färger, former och designa ditt egna som passar just ditt varumärke. Du kan alltid vända dig till oss för hjälp med framtagning av designer, kontakta oss gärna om du har några fler frågor.

Servering av hamburgare på smörgåspapper med logotyp

Smörgåspapper egentryck |  wrappapper egentryck

Designa ditt egna smörgåspapper

Att använda din logotyp eller grafiska profil på vårt wrappapper är ett effektivt sätt att skapa ett enhetligt varumärkesintryck för dina kunder och stärka varumärkets identitet. Vårt wrappapper finns tillgängligt i en mängd olika storlekar och kvaliteter för att möta dina specifika behov och önskemål. Saknar du en grafisk profil eller logotyp kan vi alltid hjälpa dig och hitta den perfekta lösningen.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skapa ett sammanhängande varumärkesintryck för dina kunder med vårt wrappapper.

Svart greaseproof paper med logotyp

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB