Kontakt

Kontakta Oss

Tveka inte att höra av dig. Du når oss på telefon, email eller på chatten. 

Ring oss

0735060700

Skicka e-mail

info@smartforpackning.se

Öppettider

M-F: 08:00–17:00
L-S:  Stängt

Visit us

Gjutegården 194, 436 45 Askim

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Vi brukar ofta få frågan hur vi kan ha så låga priser trots vår höga kvalité. Genom att hålla nere vår administration och välja ut pålitliga producenter kan vi pressa priserna utan att tumma på tjocklek på papp eller tryck. Vi har direktkontakt med våra kunder och det finns inga mellanhänder i produktionsleden vilket skapar effektivitet. Det gör också att vi själva kan vara med och påverka utformning och kvalité. 

När det gäller miljö väljer vi helt bort plastprodukter. Vi tror helt enkelt på att bli bäst på hållbarhet. Det är där framtiden ligger, både för vårt företag, våra kunder och för vår miljö.  Givetvis har alla våra produkter erfoderliga godkännande och möter de lagkrav som finns på olika produktkategorier. Detta är extra viktigt när det gäller livsmedelshantering. 

Hur lång leveranstid har ni?

Vid mindre beställningar av standardprodukter levererar vi ofta på någon vecka om du blir ny kund. Önskar man designade förpackningar och produkter med egna tryck och varumärke är leveranstiderna 6-8 veckor beroende på typ och kvalité. 

kan jag påverka Förpacknings Tjocklek?

Vi jobbar med kvalitativa produktion där kunden självklart kan påverka allt ifrån tjocklek till design, färg, form och finish på förpackningen. 

Hur betalar jag?

Beroende på vad du beställer och vilka volymer du önskar finns olika betalningsmodeller. Vid större beställningar med designade produkter som är knuta enbart till er verksamhet tar vi delbetalning i förstkott.

Varför skall jag välja er?

Vi är ett personligt företag som jobbar nära våra kunder. Vi är lyhörda och  bygger långa kundrelationer. Med ett brett kontaktnät och bra produktion kan vi erbjuda riktigt hög kvalité till låga priser. 

Vilken typ av förpackningar har ni?

Vi har möjlighet att erbjuda över 10 000 artiklar i olika form, färg och tjocklek. Vi har helt enkelt det det ni behöver och är specialister på att guida er för att lyckas med era förpackningar. 

Lager och volym

Så påverkar du ditt pris

Mindre beställning med lagerhållning

Mindre beställningar där vi sköter lagret ger en något dyrare snittkostnad med är enkelt och smidigt för dig som kund. 

Mindre beställning utan lagerhållning

Genom att själv lagra din beställning kan du sänka kostnaden på din kostnad utan att göra volymbeeställningar.

Volymbeställning med lagerhållning

Beställ lite mer på samma gång men låt oss ta hand om din lagerhållning. Volymbeställning ger dig möjligheten till lägre pris. 

Volymbeställning utan lågerhållning

Frakt och lagerhållning är en stor del av total konstnaden. Beställ mer på samma gång och lagra själv så sänker du dina kostnader. 

Rapportera en transportskada

En olycka kan alltid vara frame och skulle det vara så att ditt gods är skadat så är det viktigt att du direkt både informerar oss och transportbolaget.

Restade produkter

Med tanke på de tider vi befinner oss i kan det ibland hända att vissa prudukter blir restade och då hör vi av oss för alternativa lösningar

Spåra din försändelse

Vid använder beprövade och säkra transportbolag för allas säkerhet. Det ger tillgång till sprningsnr och vi kan följa er leverans. 

Kontaktformulär

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00