fbpx

Wrappapper | håll maten fräsch Längre

Wrappapper med aluminiumfolie

Upptäck fördelarna med våra wrappapper med aluminiumfolie! Vår aluminiumfolieinpackning är en pålitlig och praktisk lösning för att bevara din mat. Med den reflekterande kvaliteten hos aluminiumfolien hjälper våra wrappapper till att hålla din mat varm längre och bevara smaken och konsistensen. De är också utformade för att vara lätta att använda och vira runt dina maträtter, vilket gör serveringen snabb och smidig. Dessutom är våra wrappapper miljövänliga, så du kan vara stolt över att minska ditt klimatavtryck. Och det bästa av allt är att du har möjligheten att skapa din egen unika design med din logotyp och färger, vilket ger dig en chans att stärka ditt varumärke. Satsa på praktiskt och hållbart med våra wrappapper med aluminiumfolie – den perfekta förpackningslösningen för att imponera på dina kunder och bevara matens kvalitet.

wrappapper logotyp brun smartförpackning

Storlekar wrappapper aluminiumfolie

Våra wrappapper i aluminiumfolie är mångsidiga och kan anpassas till dina specifika behov. Oavsett om du behöver små förpackningar för snacks eller stora för att linda in stora måltider, kan vi erbjuda wrappapper i aluminiumfolie i alla möjliga storlekar. Denna flexibilitet gör dem till en perfekt lösning för att passa din meny och dina portionsstorlekar, oavsett om du driver en liten restaurang eller en stor snabbmatskedja.

Material wrappapper aluminiumfolie

Vi är noggranna med att följa Livsmedelsverkets riktlinjer för att säkerställa att våra wrappapper är säkra för användning med livsmedel. Vi använder enbart högkvalitativt halvtransparent papper som är fetthärdigt och aluminiumfolie som är återvinningsbart. Färgerna som används är vattenbaserade och innehåller inga farliga kemikalier för varken människor eller naturen. Våra produkter är även FSC-märkta.

Tryck wrappapper aluminiumfolie

Eget tryck ger dig möjlighet att skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder och marknadsföra din restaurang eller matverksamhet på ett effektivt sätt. Du kan välja mellan enfärgstryck med täckning på upp till 25%, eller fyrfärgstryck med full täckning på 100%. Vi kan även hjälpa dig att utforma en egen design som framhäver ditt varumärke, kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Hitta svar på vanliga frågor och information om våra wrappapper i aluminiumfolie. Vi har samlat de mest frekvent ställda frågorna för att göra det enkelt för dig att få klarhet i allt från beställningsprocessen till produktspecifikationer och anpassningsmöjligheter. Om du inte hittar svar på din fråga här är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för personlig assistans.

Vad kostar wrappapper?

Priserna på våra wrappapper varierar beroende på specifika behov och krav. Vi på Smartförpackning har en nära relation med våra producenter och arbetar effektivt för att hålla administrativa kostnader nere, vilket i sin tur möjliggör konkurrenskraftiga priser för våra kunder. Genom att undvika onödiga mellanhänder i vår produktionsprocess har vi full kontroll över kvalitet och design.

Vi erbjuder ett brett urval av tjocklekar, varianter och tryckalternativ för att passa varje kunds specifika behov. Om du vill ha en personlig offert eller har frågor om vårt sortiment och våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att hitta den perfekta förpackningslösningen för din verksamhet.

Vad har ni för leveranstid?

I vårt standardsortiment erbjuder vi snabba leveranser med en typisk leveranstid på 3-7 arbetsdagar. Dessa produkter finns i vårt lager och är redo att skickas ut omedelbart så att du kan få dina förpackningsbehov snabbt och smidigt tillgodosedda.

För våra egendesignade produkter tar processen lite längre tid eftersom vi måste ta hänsyn till tryckning och transport av produkterna. Leveranstiden för dessa produkter varierar normalt mellan 6-8 veckor. Tidsramen kan dock variera beroende på efterfrågan och arbetsbelastning vid den tidpunkten. Vår målsättning är alltid att leverera högkvalitativa och skräddarsydda produkter så snabbt som möjligt för att möta dina specifika behov. Vi uppmuntrar våra kunder att planera i förväg och kontakta oss i god tid för att säkerställa en smidig och punktlig leverans av dina egendesignade förpackningslösningar.

Vilka storlekar av wrappapper finns?

Våra wrappapper tillverkas genom en process där de trycks på stora rullar och därefter skärs till önskad storlek. Denna flexibilitet gör det möjligt för dig som kund att beställa wrappapper i exakt den storlek du behöver, under förutsättning att våra tryckpressar är breda nog att hantera den önskade storleken.

För standardstorlekar i vårt sortiment kan du räkna med kortare leveranstider, vilket gör dem till ett snabbt och bekvämt alternativ. Om du har behov av mer ovanliga eller egendesignade storlekar kan leveranstiden vara något längre. Här är några exempel på de storlekar på wrappapper som vi erbjuder:

  • Wrappapper med aluminiumfolie 10×12
  • Wrappapper med aluminiumfolie 33×33
  • Wrappapper med aluminumfolie 80×125
  • Wrappapper med aluminiumfolie 500×750

Vårt mål är att erbjuda flexibilitet och mångsidighet i våra produkter så att du kan få den exakta förpackningsstorlek du behöver för ditt företag, oavsett om det är standardstorlekar eller mer unika dimensioner.

 

 

Kan man få wrappapper med eget tryck?

Hos oss fokuserar vi främst på att ge dig möjligheten till egna tryck och en omfattande variation av produkter i olika storlekar för att du ska kunna lyfta ditt företag på bästa sätt. Vi erbjuder dig alternativ att anpassa färger, former och designer för att skapa en förpackning som passar dina specifika behov och varumärkesidentitet perfekt.

Om du behöver hjälp med att utforma dina egna designer eller har ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi står till din tjänst för att säkerställa att du får den skräddarsydda förpackningslösningen som bäst representerar ditt företag och din vision.

wrappapper aluminium eget tryck

Wrappapper aluminiumfolie med tryck |  egen design

Designa ditt egna wrappapper

Hos oss har vi tagit förpackningsvärlden till nästa nivå genom att erbjuda dig möjligheten att designa ditt egna wrappapper i aluminiumfolie. Det är inte bara en förpackning, det är en kanvas där du kan låta din kreativitet flöda och ge ditt varumärke en unik och minnesvärd prägel.

Med vårt eget designalternativ har du kontrollen över varje detalj. Du kan välja färger som passar din varumärkesidentitet, inkludera din logotyp och skapa en förpackning som omedelbart fångar ögat och imponerar på dina kunder. Varför nöja dig med det vanliga när du kan sticka ut från mängden med egendesignade wrappapper i aluminiumfolie?

Vi gör designprocessen enkel och tillgänglig för alla. Vårt team är redo att assistera dig från idé till färdig produkt. Oavsett om du har en klar vision eller behöver hjälp med att utforma det perfekta trycket, är vi här för att göra din förpackningsdröm till verklighet.

Så varför inte ta ditt varumärke till nya höjder och skapa ett intryck som varar? Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa wrappapper i aluminiumfolie som inte bara skyddar din mat utan också stärker din företagsidentitet. Designa ditt eget wrappapper och gör din förpackning till en del av din framgångsrika varumärkesresa!

produkt egen design rita

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB