fbpx

Nudellåda | takeaway box

Nudelbox med logotyp

Vi på Smart förpackning erbjuder takeaway boxar som kan anpassas med din logotyp, vilket gör dem till en utmärkt marknadsföringsprodukt för ditt företag eller varumärke. Vi använder en högkvalitativ tryckteknik för att säkerställa att din logotyp trycks tydligt och klart på varje enskild box. Förutom att erbjuda anpassade nudellådor till konkurrenskraftiga priser, fokuserar vi också på att erbjuda högsta kvalitet och miljövänliga produkter för att minska ditt koldioxidavtryck. Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, eftersom vi prioriterar både kvalitet och kundservice. Kontakta oss idag för att få mer information om våra nudellådor eller för att börja designa dina egna med din logotyp. Vi ser fram emot att höra från dig!

Nudelbox med logotyp möjlighet

Storlekar nudelbox

Vi erbjuder en mångsidig kollektion av högkvalitativa takeaway boxar som är perfekta för att förvara och frakta mat. Genom nära samarbete med våra producenter kan vi erbjuda olika storlekar och varianter som passar dina specifika behov. Boxarna kan anpassas helt efter dina önskemål vad gäller färg, design, form och kvalitet. Du kan enkelt kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta takeaway boxen för dina behov.

Material nudelbox

Våra nudelboxar tillverkas av högkvalitativt korrugerat kraftpapper som är 100% livsmedelssäkert och tillverkat av nyfiber. Detta ger nudelboxarna maximala värmebevarande egenskaper som håller nudlarna varma och färska under en längre tid. För att säkerställa att materialet kommer från ansvarsfullt skogsbruk är alla våra nudelboxar FSC-märkta. Vi tar ansvar för att producera högkvalitativa nudellådor som är miljövänliga och passar perfekt för ditt varumärke eller evenemang.

 

Tryck nudelbox

Anpassa designen och trycket för att matcha ditt företags varumärke och marknadsföring. Vi erbjuder en mängd olika tryckalternativ för att uppfylla dina krav och preferenser. Du kan välja mellan enfärgstryck med 25% täckning eller upp till fyrfärgstryck med 100% täckning. Vi använder högkvalitativ tryckteknik för att säkerställa att designen och logotypen trycks klart och tydligt på boxen. Alla färger som används för trycket är vattenbaserade och uppfyller riktlinjerna från Livsmedelsverket.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara så gott det går på det vanligaste frågorna vi får om våra takeaway boxar. Då vårt utbud är såpass stort och brett med faktorer som  om du vill ha med eller utan tryck eller handtag, vilken storlek och tjocklek på pappen samt antalet du vill beställa så är det svårt att ge exakta siffror. Saknar du någon information kan du enkelt ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Vad kostar nudelboxar?

Priserna på våra nudellådor beror på flera faktorer, inklusive mängd, pappersmaterial och val av tryck. Många undrar hur vi kan behålla hög kvalitet och samtidigt erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi har utformat en effektiv process som eliminerar onödig administration och vi har starka partnerskap med våra producenter vilket ger oss möjlighet att hålla priserna nere utan att kompromissa på kvaliteten av våra produkter. Vi arbetar direkt med producenterna och undviker mellanhänder vilket ger oss fullständig kontroll över produktens kvalitet och design.

Vad har ni för leveranstid?

Leveranstiden är beroende på om beställningen är i vårt standardsortiment, egendesignade tryck eller specialstorlekar. De boxar vi har i vårt standardsortiment kan vi ofta skicka på någon vecka. För egendesignade tryck och specialmått ligger leveranstiden mellan 6-8 veckor beroende på typ och kvalité.

Vilka storlekar av nudelboxar finns det?

Vi har ett brett sortiment av nudelboxar i olika storlekar för att passa olika behov, allt från mindre boxar som rymmer en portion till större boxar för flera personer eller delning. Vi har de mest efterfrågade storlekarna tillgängliga i vårt standardsortiment för snabb leverans vid behov. Vi strävar efter att ge våra kunder fullständig frihet att anpassa storlek och design på sina nudelboxar utan några begränsningar förutom vad som är tekniskt möjligt på maskinerna. Du kan också välja mellan olika typer av handtag som tvinnade, platta eller utan handtag för att passa dina specifika behov.

Nedan är några exempel på storlekar i vårt standardsortimentet:

 • Nudelbox 45cl
 • Nudelbox 70cl
 • Nudelbox 96cl

   

   

  Kan man få nudelboxar med eget tryck?

  Hos oss finns inga begränsningar när det gäller att skapa den perfekta nudelboxen för ditt företag. Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ, inklusive olika storlekar, former och mönster. Om du vill ha en nudelbox med din egen anpassade design som matchar ditt varumärke, kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till färdig produkt. Tveka inte att ta kontakt med oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta förpackningen för dina rätter.

  kvinna äter en nudellåda med tryck

  Bärpåse i papp | pappkasse

  Designa din egen nudelbox

  Vi på smartförpackning strävar efter att erbjuda högkvalitativa bärkassar i papp som är både funktionella och attraktiva för kunden. Vi  tror att förpackningar är mer än bara en produkt – de är en viktig del av ditt företags varumärke. Våra förpackningar är tillverkade av robust och hållbart papper som är godkänt för livsmedel. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar, format och tjocklekar så att du kan hitta en förpackning som passar dina behov. Genom våra starka relationer med leverantörer har vi möjlighet att erbjuda unikt tryck eller utseende som hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna och öka igenkänningen för ditt varumärke. Vi kan tillsammans med dig ta fram en förpackningsdesign som passar din restaurang perfekt och förstärker ditt varumärke på ett sätt som är unikt för din verksamhet. Vi kan hjälpa till med att ta fram idéer och skisser så att du kan se hur din förpackning kommer att se ut innan du bestämmer dig för att trycka den.

   Med våra högkvalitativa pappkassar kan du vara säker på att dina produkter är säkra och fräscha när kunden tar med sig dem hem, samtidigt som de marknadsför ditt varumärke påvägen. Kontakta oss idag så berättar vi mer om utbud och möjligheter.

  takeaway box utan design

  Se alla våra produkter

  Få rabatt, se våra kampanjer

  Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

  Smartförpackning

  Gjutegården 194
  436 45 Askim
  Mån-fre 08:00-17:00

   

  Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB