fbpx

Pappersmugg | Engångsmugg

Muggar med design & kvalité

Vi på Smartförpackning är stolta över att erbjuda högkvalitativa pappersmuggar som inte bara är ett miljövänligt alternativ till plastmuggar, utan också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke. Vi har ett brett sortiment av muggar i olika storlekar och varianter som passar för många olika typer av företag och evenemang.

Vi kan trycka din logotyp, en anpassad design eller ett budskap på muggarna för att ge ditt varumärke ökad synlighet och skapa en professionell image. Vi använder vattenbaserat och livsmedelsgodkänt bläck vid tryckning, vilket säkerställer att muggarna är säkra för användning och samtidigt ger ett högkvalitativt tryck.

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med vårt sortiment och vår konkurrenskraftiga prissättning. Vår erfarna personal står alltid redo att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för ditt företags behov. Kontakta oss gärna för mer information eller för att få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att marknadsföra ditt varumärke på ett miljövänligt sätt med högkvalitativa produkter.

pappermugg tryck egen design

Storlekar pappersmuggar

Vi har ett nära samarbete med våra producenter för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller kundernas behov och krav. Vi har ett brett sortiment av muggar i olika storlekar och varianter i vårt standardsortiment, vilket ger dig möjligheten att välja den storlek som passar ditt företag bäst.

Material pappersmuggar

Våra muggar är tillverkade av korrugerat kraftpapper med exceptionell kvalitet och vätskeresistent beläggning som inte läcker. De är gjorda av nyfiber för att bibehålla dryckens temperatur och är 100% livsmedelssäkert material. De går att få i vitt, brunt eller färgat utförande. Vi använder 100% kraftliner enligt 115KL/112FL/115KL.

 

Tryck pappersmuggar

Du kan välja muggar med eller utan tryck, skicka in din egena designe eller låt oss hjälpa dig göra en som passar ditt varumärke. Vi kan trycka enfärgstryck på upp till 25% täckning eller fyrfärgstryck med full täckning. Samtliga färger vi använder är vattenbaserade och överensstämmer med livsmedelsverkets riktlinjer. Har du några frågor kontakta oss gärna.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan kan du få svar på de vanligaste frågorna som vi får om var pappersmuggar. Är det någon information som fattas är det bara att ta kontakt med oss så hjälper vi dig gärna.

Vad kostar pappersmuggar?

Vi på Smartförpackning har ett nära samarbete med våra producenter för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi undviker mellanhänder för att ha fullständig kontroll över utformning och kvalitet av våra produkter. Genom att minimera administrationen kan vi pressa priserna utan att tumma på kvaliteten.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter med olika tjocklek, varianter och tryckalternativ. Priserna varierar beroende på kundens specifika behov. Vårt standardsortiment finns alltid tillgängligt för beställning i vår webbshop.

Kontakta oss för att få en offert som passar dina behov eller för att lära dig mer om våra produkter och tjänster. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta vårt kvalitativa sortiment till konkurrenskraftiga priser.

Vad har ni för leveranstid?

Leveranstiden varierar beroende på om det är beställning från vårt standardsortiment eller egendesignade pappersmuggar. Standardutbudet kan vi oftast leverera på någon vecka medan egendesignade muggar har en leveranstid mellan 6-8 veckor.

Vilka storlekar av pappersmuggar finns?

Drycker kommer i alla temperaturer, våra muggar är gjorda för att tåla och bevara kylan/värmen under en längre tid. Du kan välja mellan produkter ur vårt standardsortimen som speglar de mest använda storlekarna eller designa din egna och få det i exakt den storleken du vill ha. I vårt standardsortiment hittar du mindre muggar från 18cl till stora på 48cl.

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

  • Pappersmugg 18cl
  • Pappersmugg 23cl
  • Pappersmugg 36cl
  • Pappersmugg 48cl

 

 

Kan man få pappersmuggar med eget tryck?

Hos oss är det mesta möjligt, att få eget tryck på dina muggar är till större delen det vi jobbar med. Valmöjligheterna är många och du kan välja mellan olika färger, former och designa ditt egna som passar just ditt varumärke. Du kan alltid vända dig till oss för hjälp med framtagning av designer, har du fler frågor är dey bara att kontakta oss.

pappersmuggar med tryck för varm som kallt

Takeaway-mugg |  Pappersmugg med tryck

Designa din egna pappersmugg

Vi erbjuder engångsmuggar med tryck som inte bara är snyggt utan också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke. Genom att trycka din logotyp eller valfri design på takeaway-muggar öka ditt företags synligheten och skapa en professionell image. Pappersmuggarna är tillverkade av högkvalitativt material och finns i olika storlekar och varianter. Vi kan även skapa anpassade storlekar och varianter efter dina behov.

Kontakta oss för mer information om hur du kan använda våra produkter för att marknadsföra ditt varumärke på ett effektivt sätt. Vi blir bara glada över att kunna hjälpa dig att skapa den perfekta muggen för dina behov.

Engångsmugg med lock och egentryck

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB