fbpx

Pizzakartong| Pizzabox

Pizzakartong av högsta kvalité

Pizzakartonger med eller utan tryck. Kraftig och stabil papp för att skapa en gedigen och kvalitativ känsla. Pizzaboxarna är godkänd för livsmedel och har vacker finish. Önskar ni skapa er egen pizzakartong för att stärka det egna varumärket kan vi hjälpa er med både design och idéer.

Pizzakartong-pizzabox

Storlekar pizzakartong

Med vårt breda utbud av förpackningar för take-away har vi möjlighet att erbjuda nästa alla tänkbara storlekar och former av pizzakartonger. Dessa kan tas fram helt enligt dina specifikationer, med en stark och robust sida och lock. Hör av er så berättar vi mer om hur vi kan möte era önskemål.

Material pizzakartong

Våra pizzakartonger och pizzaboxar är tillverkade av korrugerat kraftpapper med exceptionell kvalitet . 100% livsmedelssäkert material och gjord av av nyfiber för att hålla pizzan varm och fräsch. Pizzakartongerna går att få i vitt, brunt eller färgat utförande. Vi använder 100% kraftliner  enligt 115KL/112FL/115KL

 

Tryck Pizzakartong

Det går att få pizzakartonger med eller utan tryck. Antingen använder ni någon av våra färdiga mallar eller hjälper vi er att skapa er egen design för att lyfta ert varumärke. Vi erbjuder Enfärgstryck 25%, upp till 4 färgtryck med 100% täckning.  Alla färger är vattenbaserade uifrån livsmedelsverkets riktlinjer. 

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får kring våra förpackningar. Saknar ni någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vad kostar pizzakartonger ?

Ofta får vi frågan hur vi kan hålla så låga priser trots vår höga kvalité. Genom effektiv administration och nära band till våra producenter kan vi pressa priserna utan att tumma på tjocklek på papp eller kvalité på tryck. Vi använder inga mellanhänder i produktionsleden vilket också gör att vi själva kan vara med och påverka utformning och kvalité.

Vad har ni för leveranstid?

Vid mindre beställningar av standardprodukter levererar vi ofta på någon vecka om du blir ny kund. Önskar man designade förpackningar och produkter med egna tryck och varumärke är leveranstiderna 6-8 veckor beroende på typ och kvalité.

Vilka storlekar på pizzakartonger finns?

Det finns en rad olika storlekar på pizzakortonger. Allt ifrån mindra varianter på 28x28X3,5 till stora förpacknignar på 50x50x4. Vi har allt från det minsta till pizzakarton för familjepizza. Vi kan erbjuda de flesta storlekar och det finns även möjlighet att skräddarsy sin egen pizzakartong.

Nedan är några exempel på storlekar på pizzakartonger vi erbjuder:

Pizzakartong 28x28x3,5

Pizzakartong 29x29x3,5

Pizzakartong 30x30x3,5

Pizzakartong 31x31x,3,5

Pizzakartong 31x31x,4

Pizzakartong 33x33x4

Pizzakartong 40x40x5

Pizzakartong 50x50x,4

 

 

Kan man få pizzakartong med eget tryck?

Det finns möjlighet att skapa en helt egen design på pizzakartongen. Du kan få eget tryck, logo, bilder, form och känsla. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Pizzakartong exempel

Pizzabox | Pizzakartong

Designa din egen Pizzakartong 

Ett stor utbud av olika storlekar, format och tjocklek på pizzakartonger i kombination med när relationer med våra leverantörer gör att vi möjligheten att erbjuda kartonger med unikt tryck eller utseende. Vill ni stärka et eget varumärke och sticka ut hjälper vi er att designa och ta frame ett utseende och känsla som passar er restaurang.  Tillsammans tar vi fram er egen pizzakartong. 

Pizzakartong i pizzpåse

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB