fbpx

Papperssugrör | Sugrör i papp

Sugrör med logotype

Som en del av vårt hållbarhetsfokus erbjuder vi biologiskt nedbrytbara sugrör tillverkade av papper och bambu. Dessa alternativ är miljövänliga och är ett utmärkt val för kunder som vill minska sin miljöpåverkan.

Papperssugrör är ett utmärkt val för engångsbruk och är enkla att använda. De är tillverkade av 100% återvinningsbara material och kan enkelt kastas i pappersåtervinningen efter användning. Våra papperssugrör är också tillverkade av högkvalitativt papper som är tåligt och kan användas för både varma och kalla drycker.

Sugrör med logotyp i en dryck

Storlekar sugrör

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett utbud av sugrörsstorlekar som passar för de flesta användningsområden. Vi samarbetar nära med våra producenter för att kunna erbjuda en mångfald av storlekar och varianter som möter dina specifika behov. Anpassas dem efter dina önskemål med färg, design, form och kvalitet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt utbud och hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta storleken för dina behov.

Material sugrör

Sugrör i papp är ett populärt alternativ till plastsugrör. För att säkerställa högsta kvalitet på våra förpackningsprodukter, använder vi endast material av högsta kvalitet. De är tillverkade av hållbart korrugerat kraftpapper och är både livsmedelssäkra och 100% biologiskt nedbrytbara.  Pappersugrören är ett miljövänligt alternativ som bidrar till att minska plastavfall och skydda miljön.

 

Tryck sugrör

Vi erbjuder möjligheten att anpassa dina papperssugrör efter dina specifika behov och önskemål. Med vårt breda utbud av färger och designalternativ kan du välja att skapa en personlig branding för ditt företag. Vi erbjuder tryck på sugrör i olika täckningsgrader, från enfärgstryck med 25% täckning till fyrfärgstryck med 100% täckning. Alla färger vi använder är vattenbaserade och följer de riktlinjer som anges av Livsmedelsverket.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Då vi erbjuder såpass många alternativ till varje enskild produkt är det svårt att få med alla frågor som ställts. Vi försöker svara så gott det går på det vanligaste frågorna vi får nedan. Har du mer specifika frågor är du väldigt välkommen att kontakta oss så svarar vi så snart vi kan.

Vad kostar sugrör?

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra sugrör i papp, utan att kompromissa på kvaliteten. Genom att minimera administrativa kostnader och ha starka relationer med våra producenter kan vi hålla priserna låga samtidigt som vi upprätthåller högkvalitativa produkter. Våra priser anpassas efter kvantitet, tjocklek, längd, pappvariant och typ av tryck. Genom att eliminera mellanhänder i vår process har vi full kontroll över produkternas utformning och kvalitet. 

Vad har ni för leveranstid?

De två faktorer som avgör beställningstiden är om de är produkter från vårt standardsortiment eller egendesignade varianter. Produkter i vårt standardsortiment kan vi ofta skicka på någon vecka, för egendesignade sugrör och specialmått ligger leveranstiden ca. 6 veckor.

Vilka storlekar av sugrör finns det?

Vi har ett brett utbud av sugrörsstorlekar som passar för olika användningsområden. I vårt standardsortiment har vi de vanligaste storlekarna som våra kunder beställer, detta för att de snabbt ska kunna få dem levererade om de någon gång krisar i lagret. Vi kan även erbjuda anpassade storlekar och designer som passar dina specifika behov. Vi har de vanligaste storlekarna för såväl läskedryck som smoothies.

Nedan är några exempel på storlekar i vårt standardsortimentet för sugrör i papp:

  • Papperssugrör 5×130
  • Papperssugrör 8×200
  • Papperssugrör 10×200
  • Papperssugrör 12×240

 

 

Kan man få sugrör med eget tryck?

Ja det kan du.

Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att skapa anpassade sugrör i papp hos oss på Smartforpackning. Du kan välja att ha dina sugrör tryckta eller orörda, med olika färger, former och storlekar, samt med eller utan logo eller annan design.

Har du en egen design är det bara att skicka in. Vill du ha hjälp att göra ändringar eller skapa en helt ny grafisk profil så finns vi här redo att hjälpa till. Vi har erfarna grafiker som inte bara kan göra snygga designer utan vet vad som går hem hos kunden. Därför hjälper vi dig gärna att ta fram en anpassad produkt som passar dina behov och önskemål från grunden. Kontakta oss för mer information eller läs mer under egen design.

Minsta beställningen sugrör?

Vi förstår att det kan vara frustrerande för mindre företag eller privatpersoner att höra att vi har en minimibeställning på 30 000 sugrör med egen design. Men detta beror på flera faktorer, inklusive frakt- och miljöaspekter. Vi strävar efter att minimera transport och fraktkostnader för att bibehålla konkurrenskraftiga priser och samtidigt minska vår miljöpåverkan. Genom att beställa i bulk kan vi också minska mängden förpackningsmaterial som används. Vi hoppas att du kan förstå vår situation och uppskattar din förståelse för vår strävan att göra vårt företag mer miljövänligt och kostnadseffektivt.

Papperssugrör även kallat sugrör i papp i flera olika färger

Hållbara sugrör

Designa egna sugrör

Vi på Smartförpackning strävar efter att erbjuda högkvalitativa sugrör i papp som är både funktionella och attraktiva för kunden. Vi tror att förpackningar och tillbehör är mer än bara produkter – de är en viktig del av ditt företags varumärke. Våra sugrör är tillverkade av robust och hållbart papper som är miljövänligt och hållbart. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar, format och tjocklekar så att du kan hitta sugrör som passar dina behov och stärker ditt varumärke.

Genom våra starka relationer med leverantörer har vi möjlighet att erbjuda unikt tryck eller utseende som hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna och öka igenkänningen för ditt varumärke. Vi kan tillsammans med dig ta fram en sugrörsdesign som passar din restaurang eller verksamhet perfekt och förstärker ditt varumärke på ett sätt som är unikt för dig. Vi kan hjälpa till med att ta fram idéer och skisser så att du kan se hur dina sugrör kommer att se ut innan du bestämmer dig för att beställa.

Med våra högkvalitativa sugrör i papp kan du vara säker på att dina kunder får en positiv upplevelse och att dina produkter marknadsförs på ett miljövänligt sätt. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vårt utbud och möjligheter.

Bambusugrör även kallat sugrör i bambu med logotyp

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB