Papperspåsar | påsar för takeaway

Påsar i kvalitetspapp

Vi erbjuder högkvalitativa papperspåsar med eller utan tryck som är godkända för livsmedel. Våra påsar är tillverkade av tjockt papper som ger dem en robust känsla. Om du vill kan du designa din egen påse för att göra reklam för ditt varumärke när kunden tar med sig produkten hem. Vi kan hjälpa till med både design och idéer om du inte har en egen profil. Värna om dina kunder, håll dina produkter fräscha och skydda dem på ett miljövänligt sätt. Kontakta oss idag för att ta reda på mer!

en vit papperspåse med svart blommigt tryck

Storlekar papperspåsar

Vi är specialiserade på att erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa papperspåsar. Vi samarbetar nära med producenter och kan därför erbjuda ett brett utbud av storlekar och varianter som möter dina specifika krav. Våra papperspåsar kan skräddarsys helt efter dina önskemål med design, form, färg och kvalitet. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta papperspåsen för ditt behov!

Material papperspåsar

Vi använder korrugerat kraftpapper av exceptionell kvalitet för att tillverka våra papperspåsar. Materialet är till 100% livsmedelssäkert och tillverkat av nyfiber, vilket ger påsarna maximala värmebevarande egenskaper. Vi erbjuder påsarna i olika färger, inklusive vitt, brunt, svart och färgat utförande. För att värna om miljön i den mån vi kan så  är  alla våra papperspåsar FSC-märkta.  

 

Tryck papperspåsar

Vi erbjuder möjligheten att beställa papperspåsar med eller utan tryck. Vill du ha en professionell och personlig design eller branding på påsarna kan du enkelt skicka över filer eller så kan vi hjälpa dig att ta fram en ny anpassad profil som lyfter ditt varumärke. Vi erbjuder enfärgstryck med 25% täckning eller upp till fyrfärgstryck med 100% täckning. Alla färger som vi använder är vattenbaserade och uppfyller riktlinjerna från Livsmedelsverket.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får. Saknar ni någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vad kostar papperspåsar?

Priserna varierar beroende på kvantitet, tjocklek och variant av papp och vilken typ av tryck som önskas. Vi får många gånger frågan  hur vi kan hålla vår låga prisbild trots vår höga kvalité. Genom minimal administration och starka relationer till våra producenter kan vi pressa priserna utan att tumma på tjocklek på papp eller kvalité på tryck. Vi undviker mellanhänder i våra processer vilket också gör att vi själva kan vara med och påverka utformning och kvalité.

Vad har ni för leveranstid?

Beställningar av  papperspåsar i standardsortimentet levererar vi ofta på någon vecka om du blir ny kund hos oss. Önskar man designade påsar med egna tryck och design är leveranstiderna 6-8 veckor beroende på typ och kvalité.

Vilka storlekar av Papperspåsar finns?

Det finns ett stort utbud av storlekar i vårt standardsortiment, allt ifrån mindre för små produkter till större som rymmer det mesta. Välj om du vill ha platta handtag, tvinnade eller inga alls. Vi kan erbjuda de allra flesta storlekar och det finns även möjlighet att skräddarsy och designa dina egna papperspåsar.

Nedan är några exempel på storlekar i vårt standardsortiment: 

 • Papperspåse 18x10x23
 • Papperspåse 27x17x32,5
 • Papperspåse 32x12x32
 • Papperspåse 35x18x29
 • Papperspåse 36,5x33x32

   

   

  Kan man få en Papperspåse med eget tryck?

  Hos oss är valmöjligheterna stora. Det går att beställa förpackningar med eller utan tryck i olika färg i varierande form och tjocklek. Önskar du en förpackning för papperspåsar med egen design anpassade till ditt varumärke så hjälper vi dig hela vägen från idé till färdig produkt. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

  En grabb iklädd en av våra roliga papperspåsar med roligt tryck

  Papperspåsar| Påsar för takeaway

  Designa din egen Papperspåse

  Vi erbjuder ett stort utbud av takeaway-papperspåsar i olika storlekar, format och tjocklekar. Genom våra starka relationer med leverantörer har vi möjlighet att erbjuda förpackningar med unikt tryck eller utseende som kan hjälpa dig att förstärka ditt varumärke och synas extra mycket. Vi kan hjälpa till med att ta fram ett utseende och känsla som passar din restaurang perfekt. Tillsammans kan vi skapa din helt egna förpackning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål!

  Takeaway papperspåse med handfatet tryck

  Se våra pizzakartonger

  upp till 10% Storkundsrabatt

  Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

  Smartförpackning

  Gjutegården 194
  436 45 Askim
  Mån-fre 08:00-17:00

  Vägbeskrivning