fbpx

Papperspåsar | påsar för takeaway

Påsar i kvalitetspapp

Papperspåsar för take-away med eller utan tryck som är godkända för livsmedel. Våra påsar är tillverkade av tjockt papper där kvalitén känns. Det går även att designa en egen påse med ditt eget varumärke som syns när kunden tar med sig produkten hem. Vi kan hjälpa till med både design och idéer om du inte har en egen grafisk profil. Värna om dina kunder, håll dina produkter fräscha och skydda dem på ett miljövänligt sätt. Kontakta oss idag för att ta reda på mer!

bärpåse i papp med smartförpacknings logotyp

Storlekar papperspåsar

Vi är specialiserade på att erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa påsar i papp både med och utan handtag. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar och varianter som möter dina specifika krav. Papperspåsarna kan skräddarsys helt efter dina önskemål med design, form, färg och kvalitet. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta papperspåsen för ditt behov!

Material papperspåsar

Vi använder korrugerat kraftpapper av exceptionell kvalitet för att tillverka våra påsar i papp. Materialet är till 100% livsmedelssäkert och tillverkat av nyfiber, vilket ger maximala värmebevarande egenskaper. Vi erbjuder påsarna i olika färger, inklusive vitt, brunt, svart och färgat utförande. Miljön är viktig för oss och vi vill värna om den i den mån vi kan, påsarna är därför FSC-märkta.  

 

Tryck papperspåsar

Vi erbjuder möjligheten att beställa papperspåsar med eller utan tryck. Vill du ha en professionell och personlig design eller branding på påsarna kan du enkelt skicka över filer eller så kan vi hjälpa dig att ta fram en ny anpassad profil som lyfter ditt varumärke. Vi erbjuder enfärgstryck med 25% täckning eller upp till fyrfärgstryck med 100% täckning. Alla färger som vi använder är vattenbaserade och uppfyller riktlinjerna från Livsmedelsverket.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får. Saknar ni någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vad kostar papperspåsar?

Priserna varierar beroende på kvantitet, tjocklek och variant av papp och vilken typ av tryck som önskas. Vi får många gånger frågan  hur vi kan hålla vår låga prisbild trots vår höga kvalité. Genom minimal administration och starka relationer till våra producenter kan vi pressa priserna utan att tumma på tjocklek på papp eller kvalité på tryck. Vi undviker mellanhänder i våra processer vilket också gör att vi själva kan vara med och påverka utformning och kvalité.

Vad har ni för leveranstid?

Beställningar av  papperspåsar i standardsortimentet levererar vi ofta på någon vecka om du blir ny kund hos oss. Önskar man designade påsar med egna tryck och design är leveranstiderna 6-8 veckor beroende på typ och kvalité.

Vilka storlekar av Papperspåsar finns?

Det finns ett stort utbud av storlekar i vårt standardsortiment, allt ifrån mindre för små produkter till större som rymmer det mesta. Välj om du vill ha platta handtag, tvinnade eller inga alls. Vi kan erbjuda de allra flesta storlekar och det finns även möjlighet att skräddarsy och designa dina egna papperspåsar.

Nedan är några exempel på storlekar i vårt standardsortiment: 

 • Papperspåse 18x10x23
 • Papperspåse 27x17x32,5
 • Papperspåse 32x12x32
 • Papperspåse 35x18x29
 • Papperspåse 36,5x33x32

   

   

  Kan man få en Papperspåse med eget tryck?

  Hos oss är valmöjligheterna stora. Det går att beställa förpackningar med eller utan tryck i olika färg i varierande form och tjocklek. Önskar du en förpackning för papperspåsar med egen design anpassade till ditt varumärke så hjälper vi dig hela vägen från idé till färdig produkt. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

  Bärkasse i papp med smartförpacknings logotyp

  Papperspåsar| Påsar för takeaway

  Designa din egen Papperspåse

  Att ha en stark närvaro och synlighet i marknaden är avgörande för att driva en framgångsrik verksamhet, och din förpackning kan spela en viktig roll i att förstärka ditt varumärkesidentitet. Hos oss kan du hitta ett brett utbud av takeaway-papperspåsar i olika storlekar, format och tjocklekar för att passa dina behov och önskemål.

  Genom vår erfarenhet och våra starka relationer med leverantörer kan vi erbjuda förpackningar med unikt tryck eller utseende som kan hjälpa dig att förstärka ditt varumärke och göra din verksamhet mer synlig. Våra påsar kan skräddarsys för att passa dina specifika krav, och vi är alltid öppna för att ta fram nya idéer och koncept tillsammans med våra kunder.

  Vi förstår vikten av att ha en förpackning som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Våra påsar är tillverkade av högkvalitativt papper och är lätta att använda och hantera för både personal och kunder. Vi kan också hjälpa till med att ta fram ett utseende och känsla som passar din restaurang perfekt. Oavsett om du vill ha en modern och minimalistisk design eller en mer färgglad och livlig förpackning, så kan vi hjälpa dig att uppnå det.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabba leveranstider, och vår dedikerade kundtjänst står alltid till ditt förfogande för att svara på eventuella frågor eller hjälpa dig att hitta rätt förpackningslösning för din verksamhet. Oavsett om du driver en restaurang, café eller annan typ av företag inom mat- och dryckesbranschen, så kan vi hjälpa dig att skapa en förpackning som speglar din verksamhetsidentitet och sticker ut från mängden.

  Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa din helt egna förpackning och hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå.

  papperspåsar för takeaway med eget tryck

  Se alla våra produkter

  Få rabatt, se våra kampanjer

  Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

  Smartförpackning

  Gjutegården 194
  436 45 Askim
  Mån-fre 08:00-17:00

   

  Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB