fbpx

Om Oss

Vi är en helhetsleverantör inom förpackningar med fokus på kvalité, miljö till riktigt bra priser. Våra ledord är kundservice och personligt bemötande. Inga utmaningar är för svåra för oss. Vi hjälper dig som kund hela vägen från idé till färdig förpackning. Med ett stort utbud och lång erfarenhet kan vi erbjuda ett stabilt och brett sortiment.

Om Oss

Vi är ett modernt och personligt företag

Hela förpackningsindustrin står inför enorma förändringar. Vi ser snabbt ny lagstiftning växa fram med fokus på miljö samtidigt som våra köpbeteenden ändras. Vi köper allt mer hämtmat och många gånger sker beställningarna via nya mellanhänder som gör restauranger mer anonyma. Vikten av varumärkesdesignade och smartare förpackningar som förmedlar och förstärker restaurangens profil blir allt viktigare. Vi ser liknande trender i andra brancher. För att synas i dagens brus krävs att man sticker ut och det är där vårt fokus ligger. Med en helhetssyn, personlig service och god förståelse för varumärkesbyggnade hjälper vi dig att ligga steget före dina konkurrenter.

Bakgrund

Vår Histora & Mission

Ofta skapas det mest intressanta ur det otippade. 2019 korsades grundarnas vägar och det visade sig att båda hade bred erfarenhet från marknad, strategi och restaurangbranschen. I samtalen återkom vi ständigt till samma sak. Den stora förändringen som sker på take-away sidan och behoven att profilera sig tydligare. Detta accelererades när pandemin slog igenom med full kraft och varumärket Smartförpackning skapades. 

Med nya försäljningskanaler som t.ex Foodora har det blivit möjligt för restauranger att nå ut på ett helt nytt sätt samtidigt som det egna varumärket riskerar att bli allt mer anonymt. Den enda kontaktytan kunden har med restaurangen är helt plötsligt genom paketeringen av maten. Smartförpackning har som mission att  hjälpa kunder att synas, sticka ut och bygga varumärke med hjälp av designade och miljövänliga förpackningar. 

Smarta förpackningar

Våra förpackningar är inte bara estetiskt tilltalande. Vårt fokus ligger på att ta fram smarta förpacknignar som underlättar för både företag och konsument. 

Fokus på miljö

Vi tror på hållbarhet och långsiktighet och väljer bara produkter och producenter som möter våra högt stälda krav. 

Konkurenskraftiga priser

Genom att vara en liten och effektiv organisation med fokus på kvalité och effektivitet kan vi hålla nere kostnaderna.

Smörgåspapper

Kreativa och funktionella wrappapper för att förhöja din produktupplevelse. Anpassa design och material efter dina behov och imponera på dina kunder.

Påsar

Vi har ett brett utbud av olika typer av påsar.  Påsar för pizzakartonger och take-away . Allt i miljövänligt material.

Muggar

I vårt sortiment har vi ett 100-tals olika typer av  miljövänliga muggar bägare och hållare för både varm och kall dryck.

Hamburgebox

Praktiska och hållbara hamburgareboxar för att skydda och servera din mat. Välj bland olika storlekar och designs för att passa din grafiska profil.

Egen design

Designa dina egna förpackningar som speglar din produkt och ditt varumärke. Skräddarsydda designlösningar för att sticka ut i mängden.

Pizzakartonger & boxar

Ett stort utbud av  miljövänliga pizzakartonger, kartonger för hamburgare, sallad, kabab och en rad andra rätter.

Markus Abrahamsson

Markus Abrahamsson

Marknad & Ekonomi | Ägare

Bakgrund inom affärsutveckling och digital marknadsföring.  Rötter i restaurangbranschen. Ansvarig för ekonomi och marknadsföring .  Hjälper er med frågor kring fakturering, logistik eller hur ni tillsammans med Smartförpackning kan stärka ert varumärke. 

markus.abrahamsson@smartforpackning.se

+46735060700

Esfandiar Amiri Jah

Esfandiar Amiri Jah

Försäljning & Leverantörer | Ägare

Lång erfarenhet av affärsutveckling med starkt kundfokus. Arbetat större delen av sitt liv med att leverera kvalitativa produkter till restaurangbranschen. Hjälper er med frågor kring sortiment, pris och leverans.  Är även ansvarig för partners och producenter. 

esfandiar@smartforpackning.se

+46738900910

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB