fbpx

Beställ redan idag, få fri frakt & 10% på första beställningen

Vi är glada att erbjuda dig en exklusiv möjlighet att utforska våra tjänster och produkter med vårt nya erbjudande. Vi tror på att skapa värde och långsiktiga partnerskap med våra kunder. Med vårt kunnande och ditt unika perspektiv kan vi tillsammans utforma förpackningslösningar som sticker ut och driver din verksamhet framåt.

Vad ingår

Z

Fri frakt

Z

10% Rabatt på första beställningen

Kontakta oss idag för att ta del av din exklusiva fria frakt & 10% rabatt. Låt oss tillsammans skapa förpackningar som imponerar och lämnar ett varaktigt intryck.

Samarbetspartners

När du kontaktar oss

Z

Vi går igenom ditt företags behov

Z

Går igenom produkter & material

Z

Designmöjligheter av produkter & tryck

Z

Eventuell hjälp med eget tryck & design

Z

Prisförslag & beställning

Låter det intressant? Boka möte med oss nu!

Hur nöjda är våra befintliga kunder?

★★★★★

Snygga och praktiska lösningar! Fick tag på ett wrappapper med alminiumfolie som håller maten varm mycket längre för mina kunder.

Andreas H

★★★★★

Länge varit ute efter att ha en mer personlig touch på take-away förpackningarna. Fick hjälp att designa eget tryck på förpackningarna och blev jätte nöjdmed resultatet!

Maria Ö

★★★★★

Bra kvalité och minimal förpackningar, såsom man förväntar sig. Gillar även mycket att man har miljövänliga förpackningar och dessa gör de till ännu bättre leverantör i marknaden.

Pantea W

★★★★★

Använder deras produkter i min verksamhet och är fruktansvärt nöjd. Bra och genomtänkta produkter, rekommenderas starkt.

Jesper A

om oss

Varför välja oss?

Anpassade lösningar

Möjligheten att erbjuda kunder anpassade förpackningslösningar som möter deras specifika behov och stärker deras varumärkesidentitet.

Kvalitet och godkännande

Erbjudandet av högkvalitativa förpackningsmaterial som är godkända av Livsmedelsverket och uppfyller höga säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Hållbarhet

Betoningen på miljövänliga och hållbara förpackningsalternativ som hjälper kunderna att minska sin miljöpåverkan och följa hållbarhetsmål.

Kreativ design

Möjligheten att skapa unik och ögonfångande design på förpackningar, vilket kan hjälpa till att differentiera kundernas produkter på marknaden.

Kundservice

En engagerad och lyhörd kundtjänst som stöder kunderna genom hela beställningsprocessen och ger svar på frågor och önskemål.

Produktprover och besök

Möjligheten för kunder att få produktprover och besöka showroom för att se och känna på produkterna innan de tar beslut om sina beställningar.

Leveranstider

Snabba leveranstider för standardtryck som gör det möjligt för kunder att få sina förpackningar snabbt och kostnadseffektivt.

Prisvärdhet

Kombinationen av högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser som ger kunderna bra värde för pengarna.

Expertis och erfarenhet

Företagets långa historia och kompetens inom förpackningsbranschen, vilket ger kunderna förtroende för deras förmåga att leverera.

Kontaktformulär

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB