fbpx

Beställ redan idag, få fri frakt & 10% på första beställningen

förpackningar mat blandade sorter

Vi är glada att erbjuda dig en exklusiv möjlighet att utforska våra tjänster och produkter med vårt nya erbjudande. Vi tror på att skapa värde och långsiktiga partnerskap med våra kunder. Med vårt kunnande och ditt unika perspektiv kan vi tillsammans utforma förpackningslösningar som sticker ut och driver din verksamhet framåt.

Vad ingår

Z

Fri frakt

Z

10% Rabatt på första beställningen

Kontakta oss idag för att ta del av din exklusiva fria frakt & 10% rabatt. Låt oss tillsammans skapa förpackningar som imponerar och lämnar ett varaktigt intryck.

Förpackningar restaurang, snabbmat, tillverkare

Vad ingår

Z

Fri frakt

Z

10% Rabatt på första beställningen

Kontakta oss idag för att ta del av din exklusiva fria frakt & 10% rabatt. Låt oss tillsammans skapa förpackningar som imponerar och lämnar ett varaktigt intryck.

Samarbetspartners

När du kontaktar oss

Z

Vi går igenom ditt företags behov

Z

Går igenom produkter & material

Z

Designmöjligheter av produkter & tryck

Z

Eventuell hjälp med eget tryck & design

Z

Prisförslag & beställning

Låter det intressant? Boka möte med oss nu!

Boka konsultationsmöte

Hur nöjda är våra befintliga kunder?

★★★★★

Snygga och praktiska lösningar! Fick tag på ett wrappapper med alminiumfolie som håller maten varm mycket längre för mina kunder.

Andreas H

★★★★★

Länge varit ute efter att ha en mer personlig touch på take-away förpackningarna. Fick hjälp att designa eget tryck på förpackningarna och blev jätte nöjdmed resultatet!

Maria Ö

★★★★★

Bra kvalité och minimal förpackningar, såsom man förväntar sig. Gillar även mycket att man har miljövänliga förpackningar och dessa gör de till ännu bättre leverantör i marknaden.

Pantea W

★★★★★

Använder deras produkter i min verksamhet och är fruktansvärt nöjd. Bra och genomtänkta produkter, rekommenderas starkt.

Jesper A

om oss

Varför välja oss?

Anpassade lösningar

Möjligheten att erbjuda dig anpassade förpackningslösningar som möter dina specifika behov och stärker din varumärkesidentitet.

Kvalitet och godkännande

Erbjudandet av högkvalitativa förpackningsmaterial som är godkända av Livsmedelsverket och uppfyller höga säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Prisvärdhet

Kombinationen av högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser som ger dig bra värde för pengarna.

Kreativ design

Möjligheten att skapa unik och ögonfångande design på förpackningar, vilket kan hjälpa till att differentiera dina produkter på marknaden.

Produktprover och besök

Möjligheten att få produktprover och besöka showroom för att se och känna på produkterna innan du tar beslut om dina beställningar.

Leveranstider

Snabba leveranstider för standardtryck som gör det möjligt för dig att få dina förpackningar snabbt och kostnadseffektivt.

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB