fbpx

Smörpapper med tryck | wrappapper

Smörpapper med hög kvalité

Smörpapper, även kallat smörgåspapper, är ett utmärkt val för att paketera livsmedel. Detta wrappapper är både tunt och snyggt, samtidigt som det står emot fett och håller maten fräsch. Vid servering ger det en professionell och vacker inramning. Hos oss kan du välja mellan med eller utan tryck, och om du vill ha en helt unik design kan du enkelt designa dina egna wrappapper. Vi erbjuder hög kvalitet som passar perfekt för restauranger, caféer och andra verksamheter inom matindustrin. Beställ nu för att ge din matpresentation det lilla extra!

greaseproof paper tryck med vår standardlogga

Storlekar smörpapper

Vi har ett stort utbud av förpackningar för take-away och servering, vi arbetar nära med producenter för att erbjuda ett brett sortiment av produkter i olika storlekar och varianter. Vi kan anpassa pappret efter dina önskemål, inklusive design, form, färg och kvalitet som uppfyller dina krav. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt för ditt behov.

Material Smörpapper

Mat som serveras i våra wrappapper kan hållas hygieniska och fräscha under en längre tid tack vare det högkvalitativa pappret. Materialet är fetthärdigt, halvtransparent och komposterbart. Du kan välja mellan flera olika färger såsom vitt, brunt, svart och färgat utförande. Vi följer livsmedelsverkets riktlinjer vilket medför att alla färger vattenbaserade. 

Tryck smörpapper

Det går att beställa vårt wrappapper med eller utan tryck. Önskar du en egen design för att matcha och lyfta fram ditt varumärke, kan vi hjälpa dig tag fram designer såväl som implementera de du redan har. Det går att välja mellan enfärgstryck 25%, upp till 4 -färgstryck med 100% täckning. Hör av dig redan idag så hjälper vi dig.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får kring våra smörpapper för wrapping av mat. Det är inte alltid vi kan ge direkta svar då mycket beror på kvantitet, kvalité, design m.m. Saknar ni någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Vad kostar smörpapper?

Våra priser varierar såpass beroende på mängd, pappens tjocklek, variant och vilken typ av tryck som önskas att det är svårt att sätta fasta priser. Att begära en offertförfrågan är därför det enda sättet i nuläget som du kan få exakt pris.

Vi blir ofta frågade hur vi kan hålla priserna så låga trots vår höga kvalitet. Genom att minimera administrationen och ha starka relationer med våra producenter kan vi pressa priserna utan att kompromissa med pappens tjocklek eller tryckets kvalitet. Vi undviker mellanhänder i vår process vilket ger oss möjlighet att påverka utformning och kvalitet själva.

Vad har ni för leveranstid?

 Vår leveranstid när det kommer till majoriteten av våra produkter beror på om det är standardsortimentet eller egentryck. Standardutbudet levererar vi ofta på någon vecka då det alltid finns på lager redo att skickas.  Egendesignade wrappapper har en leveranstid mellan 6-8 veckor. Anledningen till den längre leveranstiden för egentryck är att det finns ett kösystem i fabriken för att trycka som kan vara alltifrån någon vecka upp till flera veckor.  Tiden för att trycka och frakten tar sin tid den med vilket gör att man landar på ca. 6-8 veckor.

Vilka storlekar av smörpapper finns?

Vi har i princip alla storlekar som du kan tänkas vilja ha. Designen trycks ut på stora rullar innan de kapas, detta möjliggör att det går att få i den i exakt den storleken man vill ha. I vårt standardsortiment kommer vi att ha allt från mindre variantern på 10×12 till stora på 80×125 som snabbt är leveransklara. Det finns även möjlighet att skräddarsy och designa din egen förpackning efter just dina behov.

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

  • Smörpapper 10×12
  • Smörpapper 33×33
  • Smörpapper 80×125
  • Smörpapper 500×750 
Kan man få smörpapper med eget tryck?

Du kan absolut få smörpapper med eget tryck, vi ger dig möjlighet att välja det som passar just dina behov. Du kan välja med eller utan tryck, i olika färger och former. Önskar du tryck med din egen anpassade design som passar ditt varumärke? Då hjälper vi dig hela vägen från idé till färdig produkt. Vi förstår vikten av att ha ett förpackningar och detaljer som står ut och skapar en professionell och vacker inramning vid servering. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa det perfekta wrappappret för ditt företag.

Kvinna promenerar och äter mat inlindat i smörpapper samtidigt

Wrappapper med logotyp | Smörgåspapper

Designa ditt egna smörpapper

Att designa ditt eget wrappapper är ett fantastiskt sätt att förstärka ditt varumärke och ge din restaurang en professionell och unik touch. Med hjälp av avancerad tryckteknik kan du skaffa unikt tryck eller utseende som matchar just din restaurangs stil och varumärke. Hos oss kan du välja mellan olika standardstorlekar eller anpassa wrappappret efter dina specifika behov och krav. Våra erfarna designers hjälper dig att ta fram ett utseende och en känsla som passar just din restaurang och som förstärker ditt varumärke. Vi kan erbjuda ett brett utbud av material, färger och former att välja mellan. Detta ger dig stora valmöjligheter och möjlighet att skapa ett wrappapper som verkligen sticker ut. Kontakta oss idag för mer information och hur vi kan hjälpa dig att förstärka ditt varumärke genom att designa ditt eget wrappapper.

Svart smörpapper med logotyp tryck.

Se alla våra produkter

Få rabatt, se våra kampanjer

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

 

Digital strategi & hemsida MABAdvisory AB