Smörpapper | wrappapper

Smörpapper med hög kvalité

Smörpapper (greaseproof paper) eller smörgåspapper som man också säger, är ett wrappapper perfekt för paketering av livsmedel.  Papper är tunt, snyggt och står väl emot fett. Det gör att maten håller sig fräsch och skapar en professionell och vacker inramning vid servering.  Det går att välja  med eller utan tryck och det går givetvis att designa egna wrappapper efter egna önskemål.

Smörpapper även kallat grease paper i naturfärger med vitt logotyp tryck.

Storlekar smörpapper

Vi har ett stort utbud av förpackningar för take-away och servering, vi arbetar nära med producenter för att erbjuda ett brett sortiment av produkter i olika storlekar och varianter. Vi kan anpassa pappret efter dina önskemål, inklusive design, form, färg och kvalitet som uppfyller dina krav. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt för ditt behov.

Material Smörpapper

Mat som serveras i våra smörpapper kan hållas hygieniska och fräscha under en längre tid tack vare det högkvalitativa pappret. Materialet är fetthärdigt, halvtransparent och komposterbart. Du kan välja mellan flera olika färger såsom vitt, brunt, svart och färgat utförande. Utifrån livsmedelsverkets riktlinjer så är alla färger vattenbaserade. 

Tryck smörpapper

Det går att beställa vårt wrappapper med eller utan tryck. Önskar du en egen design för att matcha och lyfta fram ditt varumärke, kan vi hjälpa dig tag fram designer såväl som implementera de du redan har. Det går att välja mellan enfärgstryck 25%, upp till 4 -färgstryck med 100% täckning. Hör av dig redan idag så hjälper vi dig.

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan försöker vi svara på det vanligaste frågorna vi får kring våra smörpapper för wrapping av mat. Saknar ni någon information när det bara ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vad kostar smörpapper?

 Våra priser varierar beroende på mängd, pappens tjocklek, variant och vilken typ av tryck som önskas. Vi blir ofta frågade hur vi kan hålla priserna så låga trots vår höga kvalitet. Genom att minimera administrationen och ha starka relationer med våra producenter kan vi pressa priserna utan att kompromissa med pappens tjocklek eller tryckets kvalitet. Vi undviker mellanhänder i vår process vilket ger oss möjlighet att påverka utformning och kvalitet själva.

Vad har ni för leveranstid?

 Vår leveranstid när det kommer till majoriteten av våra produkter beror på om det är standardsortimentet eller egentryck. Standardutbudet levererar vi ofta på någon vecka om du blir ny kund hos oss medan egendesignade wrappapper har en leveranstid mellan 6-8 veckor.

Vilka storlekar av smörpapper finns?

Vi har i princip alla storlekar som du kan tänkas vilja ha. Designen trycks ut på stora rullar innan de kapas, detta möjliggör att det går att få i den i exakt den storleken man vill ha. I vårt standardsortiment kommer vi att ha allt från mindre variantern på 10×12 till stora på 80×125. Det finns även möjlighet att skräddarsy och designa din egen förpackning efter just dina behov.

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

  • Smörpapper 10×12
  • Smörpapper 33×33
  • Smörpapper 80×125
  • Smörpapper 500×750

 

 

Kan man få smörpapper med eget tryck?

Vi erbjuder stora valmöjligheter för dina wrappapper. Du kan välj  med eller utan tryck i olika färger och former. Vill du ha ett unik smörpapper med din egen design som passar ditt varumärke? Då hjälper vi dig från idé till färdig produkt. Kontakta oss idag för att veta mer.

Kvinna promenerar och äter mat inlindat i smörpapper samtidigt

Smörpapper Tryck | wrappapper

Designa ditt egna smörpapper

 Tack vare våra starka relationer med leverantörer kan vi erbjuda wrappapper med unikt tryck eller utseende som matchar ditt varumärke. Vi kan hjälper dig att designa och ta fram ett utseende och en känsla som passar just din restaurang och som förstärker ditt varumärke. Wrappappret har ett flertal standardstorlekar och det går att få i den storlek som just du behöver. Kontakta oss idag för mer information och hur vi kan hjälpa dig att förstärka ditt varumärke.

Svart smörpapper med logotyp tryck.

Förpackning för pizza

upp till 10% Storkundsrabatt

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

Vägbeskrivning