Wrappapper | håll maten fräsch

Wrappapper med hög kvalité

Wrappapper även kallat smörpapper, smörgåspapper, korvpapper och greaseproof paper går som sagt under flera namn. Hos oss kan du packa in dina livsmedel i ett högkvalitetspapper som håller maten hygienisk och fräsch. Den är gjord för att stå emot fett och olja men är även komposterbar för att värna om miljön Valet av storlekar är brett men du kan också specialbeställa och få dem i den storlek du vill ha och som passar för just det du erbjuder. Bestäm om du vill ha med eller utan tryck, vi kan hjälpa dig att designa egna som passar dina specifika behov och önskemål. Med vårt breda sortiment  och expertis inom området kan du känna dig trygg med att du hittar det bästa. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Smörpapper även kallat grease paper i naturfärger med vitt logotyp tryck.

Storlekar wrappapper

Genom att ha ett nära samarbeta med våra producenter kan vi leverera högkvalitativa produkter som uppfyller de behov och krav som du som kund kan tänkas ha. Välj fritt själv vilken storlek du vill ha för att passa just dina produkter eller välj något från vårt standardsortiment. I vårt standardsortiment erbjuder vi en stor variation av storlekar och varianter som är populära. Kontakta oss för mer information.

Material wrappapper

Vi är noggranna med att följa Livsmedelsverkets riktlinjer för att säkerställa att våra wrappapper är säkra för användning med livsmedel. Vi använder enbart högkvalitativt halvtransparent papper som är fetthärdigt och komposterbart för att bidra till en hållbar miljö. Färgerna som används är vattenbaserade och innehåller inga farliga kemikalier för varken människor eller naturen. FSC-märkning.

Tryck wrappapper

Vi på Smartförpackning ger dig möjligheten att anpassa dina wrappapper efter dina önskemål och behov. Du kan välja mellan enfärgstryck med täckning på upp till 25%, eller fyrfärgstryck med full täckning på 100%. Vi kan också hjälpa dig att utforma en unik design som framhäver ditt varumärke och passar dina krav. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar

F.A.Q.

Vanliga frågor 

Nedan kan du få svar på de vanligaste frågorna som vi får om var wrappapper. Saknar du någon information är det bara ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Vad kostar wrappapper?

Vi på Smartförpackning har en nära relation med våra producenter och arbetar hårt för att minimera administrationen, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Genom att undvika mellanhänder i vår process, har vi fullständig kontroll över utformning och kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter med olika tjocklekar, varianter och tryckalternativ till priser som varierar beroende på varje kunds specifika behov.

Vårt standardsortiment av produkter finns alltid tillgängligt för beställning, och priserna för dessa går att hitta i vår webbshop. Om du vill ha en offert för dina specifika behov eller lära dig mer om vårt sortiment av produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Vad har ni för leveranstid?

Vi har ett standardsortiment där leveranstiden oftast är inom 3-7 arbetsdagar, det är produkter som finns i lager och står redo att skickas ut direkt. Egendesignade tar längre tid då de måste tryckas och fraktas en längre sträcka, det tar allt mellan 6-8 veckor beroende på hur högt belastade vi är.

Vilka storlekar av wrappapper finns?

Ett wrappapper görs genom att tryckas ut på stora rullar varpå de sedan beskärs i den storleken du vill ha. Detta möjliggör att du som kunde kan beställa i just den storleken du vill ha, förutsatt att våra pressar är breda nog för dig som vill ha extra stora. I vårt standardsortiment hittar du mindre varianter från 10×12 till stora på 80×125 som har kortare leveranstid än om du vill ha udda storlekar med egen design.

Nedan är några exempel på storlekar på förpackningar vi erbjuder:

  • Wrappapper 10×12
  • Wrappapper 33×33
  • Wrappapper 80×125
  • Wrappapper 500×750

 

 

Kan man få wrappapper med eget tryck?

Vårt företag handlar främst om att erbjuda egentryck och en stor variation av storlekar på våra produkter för att du ska kunna framhäva ditt företag på bästa sätt. Du kan välja mellan olika färger, former och designer för vad som passar dig bäst. Du kan alltid vända dig till oss för hjälp med framtagning av designer, kontakta oss gärna om du har några fler frågor eller funderingar.

Servering av hamburgare på smörgåspapper med logotyp

Wrappapper med tryck |  egen design

Designa ditt egna wrappapper

Att inkludera din logotyp eller grafiska profil på vårt wrappapper är ett effektivt sätt att skapa en sammanhängande varumärkesupplevelse för dina kunder och stärka din varumärkesidentitet. Vi erbjuder vårt wrappapper i olika storlekar och kvaliteter för att möta dina specifika behov och önskemål. Om du saknar en grafisk profil eller logotyp, kan vi alltid hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skapa en enhetlig varumärkesupplevelse för dina kunder med vårt wrappapper.

Wrappapper med logotyp vit

Förpackning för pizza

upp till 10% Storkundsrabatt

Vi leverar förpackningar som stärker ditt varumärke och bygger lojala kunder.

Smartförpackning

Gjutegården 194
436 45 Askim
Mån-fre 08:00-17:00

Vägbeskrivning